Popis
Jedni ho milují, druzí ho nemůžou ani cítit. Koriandr je koření, které rozhodně vyvolává plno emocí. Pokud jste zkusili semínka koriandru a nechutnaly vám, vyzkoušejte určitě jeho lístky. Mají totiž úplně rozdílnou chuť. Lísky mají svěží chuť a výrazné, sladko-bylinné aroma, zatímco jeho plody mají kořenito-dřevité aroma se sladce peprným podtónem. Koriandr patří mezi jedno z nejuniverzálnějších koření vůbec.
Nať koriandru je taková asijská petržel. Jen málokterý asijský pokrm se bez ní obejde. Typicky se přidává do viatnamské polévky Pho a různých zeleninových jídel. Často se přidává do salátů, polévek a omáček.
Složení
koriandr nať*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování
v suchu a chladu.