Kniha Moje BIO pochoutky Z.Kolláriková, I. Mach

Kuchařka Zdeňky Kollárikové, která obsahuje 50 nejlepších receptů, které jsou zdravé, chutné a připravené z biosurovin. Spoluautorem knihy je odborník na výživu Ing. Ivan Mach, který mimo jiné přednáší o výživě na lékařské fakultě. Více

Hodnocení Nehodnoceno
Kód produktu 971 013
Skladem

Cena: 245 Kč

Popis

Popis

Zdeňka Kolláriková je manažerka obchodu se zdravou výživou. Lektorka vzdělávacích kurzů, výživová poradkyně NUTRIS, registrovaná koučka MINDSET COACH. Je propagátorkou biopotravin a zdravého vaření. Přispívá do časopisů a novin. Spolupracuje se školami, stravovacími zařízeními, připravuje jídelníčky a receptury pro sportující děti a mládež, přednáší pro různé organizace. Od roku 2006 pořádá workshopy, kurzy vaření a ochutnávky, které se těší velké oblibě. Vymýšlí nové receptury. Má skutečný dar inspirovat a nadchnout a slučovat v kuchyni i zdánlivě neslučitelné. Tvoří pokrmy, které jsou zdravé, ale zároveň krásně vypadají a úžasně chutnají. Boří mýty o tom, že co je zdravé, není dobré.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto produktu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Zemědělství a medicína jsou si v mnohém podobné

    Tomáš Zídek se věnuje ekologickému zemědělství mnoho let, nejdříve jako státní úředník a odborný poradce, v poslední době také jako farmář. Vlastní malou farmu v obci Olešná v jižních Čechách a hospodaří na ekofarmě Country Life v Nenačovicích u Berouna. Luba Chlumská, šéfredaktorka Dobrot, si s ním povídala především o tom, jak vnímá zemědělství jako takové.

    Celý článek

  • Prospěšné účinky veganské stravy

    V jarním čísle Dobrot jsme se v Bioseriálu věnovali úvahám, jaké ekologické, sociální a etické souvislosti má naše volba jídla, které kupujeme. Včetně takové věci jako je schopnost uživit lidstvo. A také jsme psali o tom, jak má vypadat vyvážená veganská strava. Dnes budeme mluvit o prospěšných účincích takové stravy. Dialog na toto téma spolu vedli Luba Chlumská, šéfredaktorka Dobrot, a Robert Žižka, který se zdravé výživě a zdravému životnímu stylu věnuje od roku 1995.

    Celý článek

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.