Víme, co jíme L. Žák

Netradiční kuchařka od Lenky Žák - Biolenky o vědomém vaření. Naleznete v ní nejen recepty a tipy, jak zpracovávat obiloviny, luštěniny a zeleninu, ale i informace, jak která obilovina působí na naše zdraví a také rozhovory se zajímavými osobnostmi - Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem a Klárou Jíchovou. Více

Hodnocení Nehodnoceno
Skladem
Kód produktu 972 010

Cena: 356 Kč 13,99 €

Popis

Popis

Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto produktu.

Přidat recenzi

1 2 3 4 5 0 - nejhorší, 5 - nejlepší

Přidat recenziNechci přidat recenzi

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Ovoce a zelenina – co kupovat bio?

    Běžné konvenční potraviny obsahují zbytky pesticidů, které se používají při pěstování. Snažíte se proto kupovat biopotraviny, protože tady je množství pesticidů minimální nebo tu nejsou vůbec žádné? Biokvalita je skutečně jedinou zárukou, že dostanete co nejméně kontaminované potraviny. Ani fakt, že jsou potraviny české, že je vypěstoval drobný pěstitel nebo že si je koupíte na farmářském trhu, totiž žádnou podobnou záruku neposkytuje.

    Celý článek

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.