Polentové trojhránky

Polentové trojhránky

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, vegetariánský, bezlepkový
  • Snadné
  • 20 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 500 ml vody

Jak na to?

  1. Vodu s bylinkami a solí přiveďte k varu, vsypte polentu a cca 1–2 minuty povařte, při vaření promíchejte. 

  2. Směs vylijte na malý plech vyložený pečicím papírem a nechte ji vychladnout a ztuhnout. 

  3. Vykrajujte trojhránky nebo jiné tvary, osmahněte na oleji z obou stran do zlatova. 

Polentu můžete ochutit sušenými rajčaty, olivami, různými bylinkami a kořením.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.