Quinoový tabouleh

Quinoový tabouleh

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Jednoduchý recept, blesková příprava. Tento tabouleh oceníte, když spěcháte a potřebujete připravit rychlý, zdravý a sytý salát. Podávat ho můžete jako samostatné jídlo nebo jako přílohu. Hodí se i jako předkrm nebo salát k letnímu grilování.

  • Veganský
  • Snadné
  • 20 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 2 hrsti máty
  • 4 hrsti petrželky
  • 8 rajčat
  • 2 šalotky
  • šťáva a kůra z biocitronu - na zálivku

Jak na to?

  1. Quinou uvařte dle návodu a nechte vychladnout.

  2. Rajčata nakrájejte na kostičky, šalotku, mátu a petrželku nadrobno.

  3. Připravte si zálivku – do malé zavařovací sklenice dejte všechny suroviny a protřepejte.

  4. Smíchejte quinou s bylinkami, šalotkou a rajčaty a nakonec přidejte zálivku.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.