Popis
Využití:
- karbanátky - do směsi na karbanátky můžete přidat nasekaná sušená rajčata
- salát - sušená rajčata skvěle ochutí saláty, příklad najdete v časopise Dobroty léto 2013 na str. 21 (Kuskusový salát) nebo v časopise Dobroty léto 2016 na str. 19 (Fazolový salát se sušenými rajčaty, opečenou cuketou a balkánským sýrem)
- Cibulové kroužky se švestkovým dipem - recept se sušenými rajčaty hledejte v časopise Dobroty léto 2016 na str. 16
- Tofu pomazánka s dýňovými semínky - inspiraci na pomazánku můžete čerpat z časopisu Dobroty léto 2016 ze str. 16
- Bramborová kaše se sušenými rajčaty - recept z Dobrot jaro 2013 (str. 20)
- Rýžovo-quinoový pilaf - tuto specialitu vytvoříte podle Dobrot jaro 2015 (str. 12)
Při výrobě se neužívají barviva ani konzervační látky. Sušená rajčata naložená v olivovém oleji patří k nejoblíbenějším výrobkům společnosti La Frubense. La Frubense je ve španělské Andalusii průkopnickou společností produkující sušená rajčata. U pramene úspěchu stojí rychlost, s jakou se rajčata okamžitě po sklizni suší, dobrá kvalita surovin a tradiční způsob výroby, který umožňuje maximálně zachovat chuť a aroma rajčat.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Rajčata sušená* 63 %, extra panenský olivový olej* 31 %, kapary, vinný ocet*, sůl, česnek*, oregano*, petržel*, bazalka*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování
Skladujte v suchu, chladnu a uzavřeném obalu.