Raw čokoládové košíčky s malinami

Raw čokoládové košíčky s malinami

Jemné raw košíčky s krémem a letním ovocem.

  • Raw
  • Snadné
  • 30 minut + 4 hodiny tuhnutí
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 200 g kakaové hmoty
  • 200 g cukety
  • 300 g čerstvých malin
  • 30 ml čerstvé citrónové šťávy

Jak na to?

  1. Namočte kešu na čtyři hodiny do vody.

  2. Mandle, vlašské ořechy a datle rozmixujte v mixéru na těsto. Vytvořte váleček, rozkrájejte na 12 stejně velkých kousků, vyválejte kuličky a ty vmáčkněte na dno formiček na muffiny (ze silikonových půjdou pak dobře vyjmout, kovové formičky je dobré vyložit potravinovou folií).

  3. Kakaovou hmotu rozpusťte ve vodní lázni (ideálně max. do teploty 48°C). Vlijte do mixéru spolu s kokosovým mlékem, přidejte nastrouhanou syrovou cuketu, oslaďte sirupem (3–4 lžíce), chuť čokolády podpořte špetkou soli a dohladka rozmixujte.

  4. Čokoládovou náplň nalijte na těsto ve formičkách, až po okraj. Dejte ztuhnout do lednice na cca 3–4 hodiny.

  5. Kešu slijte, vsypte do mixovací nádoby, přidejte 2–3 hrsti malin, doslaďte zbytkem sirupu (1–2 lžíce), přilijte citronovou šťávu a rozmixujte do hladkého krému.

  6. Vychlazené košíčky zdobte malinovým kešu krémem pomocí cukrářských sáčků, malinami a drcenými kakaovými boby, případně trochou malinového agáve.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Přidat recenzi

1 2 3 4 5 0 - nejhorší, 5 - nejlepší

Přidat recenziNechci přidat recenzi

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.