Raw čokoládové košíčky s malinami

Raw čokoládové košíčky s malinami

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Jemné raw košíčky s krémem a letním ovocem.

  • Raw
  • Snadné
  • 30 minut + 4 hodiny tuhnutí
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 200 g kakaové hmoty
  • 200 g cukety
  • 250 ml kokosového krému
  • 300 g čerstvých malin
  • 30 ml čerstvé citrónové šťávy

Jak na to?

  1. Namočte kešu na čtyři hodiny do vody.

  2. Mandle, vlašské ořechy a datle rozmixujte v mixéru na těsto. Vytvořte váleček, rozkrájejte na 12 stejně velkých kousků, vyválejte kuličky a ty vmáčkněte na dno formiček na muffiny (ze silikonových půjdou pak dobře vyjmout, kovové formičky je dobré vyložit potravinovou folií).

  3. Kakaovou hmotu rozpusťte ve vodní lázni (ideálně max. do teploty 42° C). Vlijte do mixéru spolu s kokosovým mlékem, přidejte nastrouhanou syrovou cuketu, oslaďte sirupem (3–4 lžíce), chuť čokolády podpořte špetkou soli a dohladka rozmixujte.

  4. Čokoládovou náplň nalijte na těsto ve formičkách, až po okraj. Dejte ztuhnout do lednice na cca 3–4 hodiny.

  5. Kešu slijte, vsypte do mixovací nádoby, přidejte 2–3 hrsti malin, doslaďte zbytkem sirupu (1–2 lžíce), přilijte citronovou šťávu a rozmixujte do hladkého krému.

  6. Vychlazené košíčky zdobte malinovým kešu krémem pomocí cukrářských sáčků, malinami a drcenými kakaovými boby, případně trochou malinového agáve.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.