Popis
Takuan je tradiční japonská nakládaná bílá ředkev daikon. Díky kurkumě v nálevu má výraznou žlutou barvu. Je známá svou křupavostí a sladkokyselou chutí. Hodí se k sushi nebo jako jedna ze složek bento boxů, můžete ji přidat i do stir-fries se zeleninou nebo s vepřovým, kterým dodá mírnou kyselost a křupavost.
Fermentovaná zelenina je tradiční složkou japonské kuchyně, podporuje trávení a střevní mikroflóru.
Složení
Ředkev Daikon, sůl, voda, cukr, rýžový ocet, kurkuma.
Skladování
Při teplotě do +8 °C.
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.
Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.