Popis
Tipy:
- Pohankový dortík s ovocným agarem - jak zle využít škrob při přípravě nepečeného dezertu hledejte v časopisu Dobroty podzim 2015 na str. 18
- Bábovka s arašídovým máslem a brusinkami - sladké pečení s kukuřičným škrobem najdete v časopise Dobroty podzim 2015 na str. 32
- Karbanátky z quinoy - na str. 19 v Dobrotách podzim 2017 je škrob součástí receptu na bezlepkovou verzi karbanátků
- bramborové knedlíky - přípravené válečky z těsta obalte v kukuřičném škrobu, nebudou se ovařovat a povrch bude pevný (Dobroty podzim 2017, str. 26)
Tento škrob je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
Kukuřičný škrob*. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování
Skladujte v suchu.