Popis
Využití:
- zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsí
- náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
- pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
- obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru
Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.
Složení
Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.Skladování
Skladujte na suchém místě.