Popis
Využití:
- kynutá těsta i s kypřícím práškem - ať už použijete droždí nebo kypřící prášek, Hraška dobře nahradí vejce v obou případech
- palačinky - místo vajec přidejte hrašku a budete mít světové palačinky s vůní vanilky
- sladká omáčka - pro sladké nákypy a žemlovky lze použít omáčku připravenou z vanilkové hrachové směsi, nákyp se díky omáčce spojí i bez vajec
- obalování - dokonce můžete v těstíčku z této směsi obalit ovoce, které následně osmažíte
Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.
Složení
Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodní vanilka 0,5 %, směs koření.Skladování
Na suchém místě.