Popis
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
ŠPALDOVÁ hladká mouka* 88 %, palmový tuk*, droždí*, třtinový cukr*, jedlá sůl s jodem obohacená, E 500ii, voda, E 524, jedlá sůl hrubá. Může obsahovat stopy sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Alergeny
Lepek
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.