Popis
Využití:
- polévka - klasická staročeská zelňačka, valašská kyselica nebo ruský boršč, v těchto polévkách zelí zazáří, recept na boršč najdete třeba v Dobrotách zima 2013-14 na str. 20
- knedlo, zelo, tofu - zkuste tradiční vepřo nahradit veganskou alternativou a vychutnejte si tak českou odlehčenou klasiku
- segedínský guláš - zelí v biokvalitě dodá nejen této omáčce silnou a výtečnou chuť
- halušky - i v tomto slovenském jídle je nezbytnou součástí kysané zelí
- zelňačka s tempehem - vyzkoušejte originální recept z Dobrot podzim 2012 (str. 7)
- cizrnové ragú se zelím a omáčkou z arašídového másla - jak připravit tuto dobrotu hledejte v časopise Dobroty podzim 2013 na str. 8
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Bílé kysané zelí v nálevu*, mořská sůl, černý pepř* bobkový list*. Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování
V teplotě 0–30 °C. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.