Popis
Využití:
- omáčka - k těstovinám se skvěle hodí rajčatová omáčka, kde základ může tvořit protlak, kombinujte s česnekem a bazalkou
- polévka - podobně jako u omáčky může být protlak i základem zeleninové polévky, například italské minestrone nebo indická z červené čočky
- chilli con carne, ratatouille, lečo - tyto a jim podobné pokrmy si můžete díky protlaku dopřát i mimo sezónu čerstvých rajčat
- zapečená jídla - těstoviny zapečené s rajčatovou omáčkou a mozzarelou chutnají výtečně, nezapomeňte na bylinky
- tortily - protlak, opečená paprika, kukuřice, osmažená cibulka, česnek, vše dohromady provařte a plňte touto náplní tortily, navrch můžete nasypat sýr
- pizza - rajčatový protlak využijete i při přípravě domácí pizzy, inspirujte se naším receptem
Společnost La BIO IDEA funguje již přes 25 let. Výroba produktů probíhá v Sicílii a v jejím okolí, odkud také pocházejí všechny suroviny. Značka se snaží se svou produkcí zapadnout do přirozeného způsobu života na Sicílii.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Rajčatový protlak* 22 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování
Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte co nejdříve.