Arašídové ovesné sušenky

Arašídové ovesné sušenky

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Lahodná chuť arašídů hraje hlavní roli v těchto sušenkách. Můžete použít hladké máslo nebo máslo s kousky arašídů a podle toho ovlivnit výslednou křupavost sušenek.

  • Veganský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • kůra a šťáva z jednoho menšího biocitronu
  • 50 ml vody

Jak na to?

  1. Ovesné vločky smíchejte s vodou a nechte 5 minut stát. Poté přidejte ostatní ingredience a promíchejte.

  2. Navlhčenými prsty tvarujte placičky a pokládejte je na plech vyložený pečícím papírem. Pečte při teplotě 180 °C asi 20 minut.

Jak jste ohodnotili tento recept?

5/5

Hodnotil 1 kuchař

  • Káťa 09. 10. 2020

    Jedním slovem - vynikající!

Přidat recenzi

1 2 3 4 5 0 - nejhorší, 5 - nejlepší


Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Přidat recenziNechci přidat recenzi

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.