Veganský cheesecake

Veganský cheesecake

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, vegetariánský
  • Středně obtížné
  • 50 minut + namáčení agaru
  • Dortová forma
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 200 g pšeničných sušenek
  • 900 g tofu
  • 80 g rostlinného margarínu
  • 250 g jahod

Jak na to?

  1. Tyčinku mořské řasy agar namočte do ½ litru vody na 30 minut. Přiveďte k varu, míchejte a vařte, dokud se agar nerozvaří. Můžete přidat šťávu z malin nebo červené řepy na obarvení. Oslaďte 3 lžícemi agávového sirupu

  2. Připravte si korpus: sušenky rozdrťte najemno a smíchejte s rozpuštěným margarínem. Hmotu vyhlaďte na dno formy a utlačte.

  3. Připravte si náplň: tofu nakrájejte na kousky, zalijte smetanou, přidejte 6 lžic agávového sirupu a rozmixujte dohladka. Hmotu nalijte na korpus a pečte 30 minut při 160 °C.

  4. Upečený cheesecake nechte zchladnout. Nakonec jej ozdobte jahodami nebo jiným ovocem (např. borůvkami nebo malinami) a zalijte rozpuštěným agarem.

  5. Nechte důkladně vychladnout v lednici, nejlépe přes noc.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.