Popis
Konzerva kvalitních fazolí v bio kvalitě se ve spíži určitě neztratí. Hodí se, když potřebujete připravit rychlé a syté jídlo a zapomněli jste si dopředu namočit fazole. Fazole nemusíte vařit, stačí jen prohřát a můžete jíst. Jsou univerzální, vykouzlíte z nich polévky, pomazánky i hlavní jídla. Hodí se i do kotlíku nad oheň jako výživné jídlo po celodenní túře.
Velký rozbor luštěnin jsme pro vás připravili v časopise Dobroty podzim 2016.
Využití:
- polévky - luštěniny dobře ladí se zeleninou, houbami, bramborami, obilovinami
- placky - rozmixujte vařenou luštěninu, přidejte koření, bylinky, vajíčko a mouku, tvořte placky a smažte dozlatova z obou stran
- zapečená - fazoli můžete zapékat podobně jako mleté maso, např. lasagne nebo musaka
- v omáčce - fazole může skvěle nahradit maso v omáčce
- kaše - rozmixovaná luštěnina slouží dobře jako příloha
- salát - vychlazenou fazoli lze zamíchat do salátu a obohatit tak jeho chuť
- pomazánka - luštěniny mixujte s dušenou nebo pečenou zeleninou, s uvařenou rýží, s vločkami, s houbami, s uvařenými obilovinami, s pomazánkami z ořechů a semínek, s trochou kvalitního panenského oleje
Společnost La BIO IDEA funguje již přes 25 let. Výroba produktů probíhá v Sicílii a v jejím okolí, odkud také pocházejí všechny suroviny. Značka se snaží se svou produkcí zapadnout do přirozeného způsobu života na Sicílii.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Fazole červená ledvina*, pitná voda, jedlá mořská sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování
Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.