Fazolovo-houbový guláš

Fazolovo-houbový guláš

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, bezlepkový
  • Snadné
  • 45 minut + namáčení a vaření fazolí
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 200 g rajčatového protlaku
  • 250 ml vody
  • 6 ks žampionů (nebo jiných hub)
  • 3 cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 1 lžička majoránky
  • 1 chilli paprička (nemusí být)

Jak na to?

  1. Fazole připravte podle návodu, vodu slijte a fazole si nechte připravené v misce.

  2. Do rozpáleného hrnce nalijte olivový olej a přidejte cibuli nakrájenou na kostičky. Restujte 10 minut za občasného promíchávání.

  3. Přidejte nasekaný česnek, chilli papričku, žampiony nakrájené na plátky a restujte dalších 10 minut.

  4. Ke směsi přilijte rajčatový protlak, majoránku, kmín a restujte za stálého míchání dalších 5 minut. Poté do hrnce přisypte uvařené fazole a nalijte vodu. Guláš přiveďte k varu a dochuťte solí, pepřem, sójovou omáčkou a sójovou smetanou.
Podávejte s rýží, bramborami, těstovinami, pečivem nebo bramboráčky se žlutým hrachem.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.