Jahodový džem s agávovým sirupem a agarem

Jahodový džem s agávovým sirupem a agarem

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Odrazovala vás při přípravě džemů velká koncentrace cukru? Vyzkoušejte naši zdravější, ale plnohodnotnou variantu jahodového džemu, mňam!

  • Veganský
  • Snadné
  • 30- 40 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 6 menších sklenic
  • 1 kg čerstvých jahod

Jak na to?

  1. Jahody omyjte, zbavte stopek a pokrájejte na větší kousky, stačí na čtvrtky. Podlijte malým množstvím vody a 15 minut rozvařujte.

  2. Do druhého kastrolu dejte 250 ml vody, sirup, agar a vařte, dokud se agar nerozpustí. Smíchejte s agar jahodami.

  3. Plňte do čistých sklenic, sterilujte 15 minut při 80 °C.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.