Konopný hummus

Konopný hummus

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, vegetariánský, bezlepkový
  • Snadné
  • 15 minut + příprava cizrny
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 stroužek česneku
  • čerstvý koriandr

Jak na to?

  1. Cizrnu, kterou jste měli od minulého dne namočenou, propláchněte, dejte do většího hrnce a vařte doměkka cca 40 minut.

  2. Uvařenou a okapanou cizrnu smíchejte se sezamovou pastou tahini a dalšími surovinami, umixujte.

  3. Servírujte s pita chlebem, namažte na plátek celozrnného chleba nebo podávejte se špalíčky zeleniny.

Tip: cizrnu si můžete uvařit do zásoby a zamrazit. Můžete také použít cizrnu konzervovanou.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.