Ovesná kaše s banány a kakaem

Ovesná kaše s banány a kakaem

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Kaše z vloček je jedna z nejlepších snídaní, kterou můžete připravit. Ovesné vločky jsou nutričně bohaté a dokáží zasytit na dlouhou dobu. Kaši můžete různě obměňovat, zdobit různými druhy semínek, ořechů, sirupů nebo třeba i oříškových másel.

  • Veganský
  • Snadné
  • 20 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 4 ks banánů
  • 600 ml vody
  • 4 lžíce kakaa

Jak na to?

  1. Vločky dejte do kastrolu, přidejte na kolečka nakrájené banány a špetku soli, zalijte vroucí vodou a ovesnou smetanou. Na mírném ohni vařte za občasného míchání asi 10 minut. Ke konci vmíchejte kokosový tuk.

  2. Rozdělte na talíře a podávejte posypané mandlemi a kakaem a pokapané datlovým sirupem.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.