Ovesná kulajda

Ovesná kulajda

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský
  • Středně obtížné
  • 35 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 000 ml ovesného nápoje
  • 2 brambory
  • 1 cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 2 lžíce jablečného octa
  • hrst čerstvého kopru

Jak na to?

  1. Sušené houby namočte alespoň na hodinu.

  2. Nakrájenou cibuli osmahněte dozlatova, zalijte 0,5 litrem vody, přidejte sůl, koření, pokrájené brambory, houby a vařte do změknutí.

  3. Přilijte Oatly, povařte, přidejte ocet a Würzl, dochuťte do skadkokysela. Zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaným v trošce vlažné vody.

  4. Před podáváním vyjměte koření a přisypte sekaný kopr. Polévku ještě můžete zjemnit ovesnou smetanou.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.