Plněná pečená dýně

Plněná pečená dýně

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Dýně plněná jahelnou směsí se žampiony. Dobrý a sytý pokrm v zábavných dýňových mističkách.

  • Veganský
  • Snadné
  • 60
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 2 menší dýně hokaido
  • 250 g žampionů
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 2 hrsti listové petržele

Jak na to?

  1. Dýně rozdělte na poloviny a vydlabejte střed. Potřete olejem, osolte a dejte péct do trouby rozehřáté na 200 °C. Pečte asi 25 minut.

  2. Jáhly spařte vroucí vodou. Zalijte vývarem, osolte a vařte doměkka. Nechte dojít pod pokličkou.

  3. Na pánvi rozehřejte zbylý olej. Žampiony zprudka orestujte, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem, osolte a na mírnějším plameni pomalu restujte dozlatova.

  4. Do pánve přidejte jáhly a nasekanou petržel. Promíchejte a naplňte upečenou dýni.

Jak jste ohodnotili tento recept?

5/5

Hodnotil 1 kuchař

  • Matúš 20. 10. 2019

    Výborný recept

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.