Pohanková granola

Pohanková granola

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Granola z pohankových vloček vám zachutná! A to i těm z vás, kteří pohance příliš neholdují. Téměř zde totiž zmizí typická pohanková chuť. Použít můžete libovolnou směs vašich oblíbených oříšků a semínek. My jsme použili para ořechy, mandle a dýňová semínka.

  • Veganský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

Jak na to?

  1. Vločky, nasekané oříšky, semínka, sůl a skořici smíchejte v misce. Přidejte sirup, olivový olej a dobře promíchejte.

  2. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte asi 12 minut v troubě předehřáté na 175 °C. V polovině pečení granolu promíchejte vařečkou, aby se pekla rovnoměrně. Pokud chcete, aby granola vytvořila hrudky, po vyjmutí z trouby ji při chladnutí přikryjte pečicím papírem a zatižte.

  3. Podávejte podle libosti s ovocem a veganským nebo běžným jogurtem.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.