Pohankové lívance

Pohankové lívance

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Nadýchané lívance doporučujeme připravovat rovnou alespoň z dvojité dávky. Sluší jim to s letním ovocem a když není po ruce, chutnat vám budou i jen lehce pocukrované nebo pokapané některým ze sirupů z naší pestré nabídky.

  • Vegetariánský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 350 ml biokefíru
  • 2 biovejce
  • čerstvé borůvky

Jak na to?

  1. Vločky promíchejte v míse s biokefírem a nechte 5 minut odstát. V jiné míse promíchejte mouku, vanilkový cukr, skořici, prášek do pečiva a sůl.

  2. K odstátým vločkám s podmáslím přidejte vejce, dobře promíchejte a poté vmíchejte suchou směs.

  3. Lívance pečte na pánvi v rozehřátém oleji, dávkujte naběračkou. Vždy počkejte, až se na povrchu začnou tvořit bublinky, poté otočte.

  4. Podávejte s borůvkami a javorovým sirupem.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.