Popis
Přepuštěné máslo je v Indii známé jako ghí, ale mohlo by se mu říkat i přečištěné máslo. Klasické máslo se totiž postupně rozehřívá a přepouští ve vodní lázni, dokud se z něj neodstraní voda a jiné příměsi. Tímto tradiční postupem vznikne čistý tuk. Proces přepuštění může trvat až 10 hodin. Dobře uskladněné ghí vydrží měsíce a má vyšší bod přepalování než běžné máslo.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Bezvodý mléčný tuk* min. 99,3 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíAlergeny
Mléko
Skladování
Chraňte před světlem. Skladujte při teplotě 5–20 °C.