Pumpkin spice latté

Pumpkin spice latté

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Dokonalá esence sychravého podzimu chutná po zkaramelizované dýni a voní po aromatickém koření. Dýňové latte je jasným hitem posledních let, a co je zásadní, připravit si ho doma není nijak složité. Třeba i v o něco zdravější verzi vhodné i pro vegany.

  • Veganský
  • Snadné
  • 40 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 lžička koření na dýňový koláč

Jak na to?

  1. Do malého kastrolu dejte dýňové pyré s datlovým sirupem, moštem, semínky z vanilky, kořením na koláč a špetkou soli. Promíchejte, přiveďte pomalu k varu a 20 minut vařte.

  2. Dýňový krém zalijte 700 ml mandlového nápoje a za stálého míchání přiveďte k varu. Poté stáhněte z plotny a krátce prošlehejte.

  3. Připravte si čtyři hrnky, do každého nalijte čtvrtinu uvařeného instantního cereálního nápoje, dolijte dýňovým mlékem a završte zbytkem mandlového mléka, které jste si napěnili.
     

    Koření na dýňový koláč 
    Směs koření na dýňový koláč užijte na mnoho způsobů – do kávy, buchty, nebo ovesné kaše! Stačí smíchat 4 lžičky mleté skořice, 1 lžičku mletého hřebíčku, 1 lžičku mletého nového koření, 2 lžičky mletého sušeného zázvoru a 1 lžičku muškátového oříšku. 

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.