Quinoa bowl s uzeným tofu

Quinoa bowl s uzeným tofu

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, bezlepkový
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 750 ml vody
  • 500 g uzeného tofu
  • 1 lžička soli - na tofu
  • 4 lžíce citronové šťávy - na zálivku

Jak na to?

  1. Quinou propláchněte vroucí vodou, dejte do hrnce, zalijte vodou a osolte. Vařte 15 minut, nechte okapat.

  2. Uzené tofu nakrájejte na kostičky, dejte do misky, osolte a obalte ve škrobu. Na rozehřátém oleji opečte z obou stran dokřupava.

  3. Připravte si zálivku – tamari, sirup a citronovou šťávu promícheje a pomalu zašlehejte olej.

  4. Do misky dejte uvařenou quinou, opečené tofu a přidejte zeleninu.

  5. Tato miska je výborná se zelným salátem. Zelí nakrájejte a přidejte trochu nastrouhané mrkve. Dochuťte solí, octem, pepřem, trochou cukru a nechte změknout.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.