Veganské špagety carbonara

Veganské špagety carbonara

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Těstoviny carbonara ve veganské verzi jsou velmi krémové a stejně lahodné jako originál. Kešu parmazán je pak výborný způsob jak pozvednout nejen veganská italská nebo zapečená jídla.

  • Veganský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 6 lžic olivového oleje
  • 200 g žampionů
  • 2 lžíce mouky
  • sůl a pepř
  • 1 lžička soli na parmazán
  • 1 lžíce lahůdkového droždí na parmazán

Jak na to?

  1. Parmazán: kešu rozmixujte najemno, přidejte sůl a lahůdkové droždí.

  2. Ke 3 lžicím rozehřátého olivového oleje přidejte žampiony nakrájené na plátky, uzenou sůl a orestujte dozlatova. Těstoviny dejte vařit do vroucí osolené vody a uvařte na skus.

  3. Rozehřejte zbylý olivový olej a přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Osolte a nechte pomalu zesklovatět (7–10 minut). Přidejte mouku s lahůdkovým droždím, zasmahněte. Zalijte nápojem a povařte na mírném plameni 10 minut. Rozmixujte tyčovým mixérem a případně dochuťte solí.

  4. Smíchejte scezené uvařené těstoviny s připravenou omáčkou a žampiony. Před podáváním vmíchejte i část parmazánu a dochuťte pepřem. Posypte zbytkem parmazánu.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.