Vegetariánské chilli s pohankou

Vegetariánské chilli s pohankou

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Toto chilli je poměrně pikantní, ve spojení s avokádem a zakysanou smetanou však tvoří vyváženou kombinaci chutí. Zastudena chilli výborně poslouží jako dip.

  • Vegetariánský
  • Snadné
  • 45 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1/2 červené papriky
  • 700 ml pasírovaných rajčat
  • 1 lžička římského kmínu
  • 100 ks avokádo
  • 1 hrst čerstvého koriandru
  • 200 ml bio zakysané smetany
  • sůl

Jak na to?

  1. Pohanku propláchněte a nechte okapat. Na olivovém oleji do změknutí orestujte na kostičky nakrájenou cibuli, česnek, mrkev, papriku a osolte.

  2. Přidejte sterilované fazole i s nálevem, pasírovaná rajčata, pohanku, nakrájená sušená rajčata, římský kmín a chilli. Duste do změknutí asi 30 minut.

  3. Servírujte s nakrájeným avokádem, koriandrem a zakysanou smetanou. Jako příloha se hodí nachos, případně rýže.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.