Bramboráčky se žlutým hrachem

Bramboráčky se žlutým hrachem

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Vegetariánský
  • Snadné
  • 30 minut + vaření a namáčení hrachu
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 500 g brambor
  • 2 biovejce
  • 4 lžičky majoránky
  • 4 stroužky česneku

Jak na to?

  1. Hrách uvařte podle návodu, vodu slijte, hrách nechte chvilku proschnout a poté rozemelte nebo rozmixujte na mouku.

  2. Brambory oloupejte a nastrouhejte najemno a vložte do mísy i s vodou, kterou brambory pustily.

  3. K bramborám přidejte rozmixovaný hrách, vejce, slunečnicová semínka, shoyu, lahůdkové droždí, česnek, majoránku, sůl a směs důkladně promíchejte.

  4. Na slunečnicovém oleji osmažte bramboráčky dozlatova.

Jak jste ohodnotili tento recept?

5/5

Hodnotili 2 kuchaři

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.