Jáhlová kaše s pracharandou

Jáhlová kaše s pracharandou

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Pracharanda, to jsou usušené plátky ovoce rozdrcené na prach, tuto sváteční kaši krásně doplní. Tradiční pracharanda se dělávala z hrušek a používala se jako sladidlo. Vyzkoušejte jablečnou, je příjemně pikantní.

  • Veganský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

Jak na to?

  1. Sušená jablka nejprve dosušte v troubě při 60 °C tak, aby byla tvrdá a křehká. Pokud máte dobře vysušená jablka v uzavřené nádobě, můžete tento krok přeskočit. Vysušená jablka utlučte v hmoždíři nebo rozmixujte.

  2. Mandle namočte do horké vody a zbavte je slupky.

  3. Jáhly spařte v cedníku vroucí vodou. Nechte okapat a uvařte s rostlinným nápojem, sirupem, kořením a špetkou soli. Vařte 20 minut na mírném plameni.

  4. Ke konci vmíchejte kokosový tuk, nakrájené datle a mandle. Kaši ozdobte pracharandou.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.