Slaná špaldová granola

Slaná špaldová granola

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Slaná granola je báječná. Hodí se nejen do polévek, můžete ji sypat na saláty, do bílého jogurtu nebo jen tak zobat. Až ji ochutnáte, budete si ji připravovat do zásoby.

  • Veganský
  • Snadné
  • 80 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 600 g mrkve - mrkvový krém
  • čerstvý nebo sušený tymián - mrkvový krém

Jak na to?

  1. Mrkev očistěte, dejte do zapékací misky, potřete olejem a osolte. Přidejte tymián a pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 45 minut.

  2. Suroviny na granolu promíchejte v míse, rozprostřete na plech a pečte při 160 °C asi 15 až 20 minut dozlatova. V polovině pečení granolu promíchejte vařečkou, aby se pekla rovnoměrně.

  3. Upečenou mrkev rozmixujte s vývarem na hladký krém a prohřejte. Podle chuti můžete ještě dosolit. Servírujte s připravenou granolou.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.