Tofu guláš jako buřtguláš

Tofu guláš jako buřtguláš

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Náš guláš ve vegan verzi bude chutnat úplně všem. Vůně i chuť je přesně ta tradiční, na kterou jste zvyklí, a uzené tofu potvrzuje, že výborně funguje v mnoha českých klasických jídlech.

  • Veganský
  • Středně obtížné
  • 45 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 750 ml vody

Jak na to?

  1. V kastrolu pomalu a na středním plameni restujte pokrájenou osolenou cibuli dozlatova, cca 20 minut.

  2. Přidejte uzené tofu pokrájené na kostky a lehce orestujte. Přidejte prolisovaný česnek, mletou papriku, hladkou mouku, drcený kmín, protlak a opět promíchejte a orestujte.

  3. Nakonec přidejte brambory nakrájené na kostičky, zeleninový bujon a zalijte vodou. Vařte 35 minut do zhoustnutí. Ke konci přidejte majoránku a rozmíchejte.  

Produkty z receptu

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.