Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

V tomto receptu figuruje veganský parmazán, který dokáže zpestřit spoustu veganských pokrmů. A použili jsme naši oblíbenou součást zapékaných jídel – slunečnicová semínka. Dodají příjemnou křupavost.

  • Veganský
  • Středně obtížné
  • 70 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 100 g listového špenátu
  • 50 g slunečnicových semínek
  • 500 ml ovesného nápoje
  • 3 ks kuličky celého pepře
  • 3 ks kuličky nového koření
  • 3 ks stroužky česneku

Jak na to?

  1. Sušená rajčata namočte na 15 minut do vody, poté slijte a nakrájejte na proužky.

  2. V kastrolu si z oleje a mouky připravte světlou jíšku, pak přilijte studený ovesný nápoj, osolte a spolu s bobkovým listem, novým kořením, pepřem a nastrouhaným muškátovým oříškem povařte do zhoustnutí. Nakonec vyjměte koření a přidejte prolisovaný česnek.

  3. Těstoviny uvařte podle návodu a slijte.

  4. Připravte si veganský parmazán – kešu ořechy rozmixujte, přidejte lahůdkové droždí a sůl, promíchejte

  5. Do zapékací misky nalijte část bešamelu a opakovaně vrstvěte těstoviny, sušená rajčata, slunečnicová semínka a špenát. Vrchní část zalijte bešamelem a posypte parmazánem.

  6. Pečte 45 minut na 180° C.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.