Čína s kešu

Čína s kešu

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Báječné hlavní jídlo se spoustou zeleniny a bonusem bleskové přípravy. Předem namočené kešu oříšky krásně změknou a při následném smažení pokrmu dodají lehce masitou chuť.

  • Veganský
  • Snadné
  • 30 minut + 3 hodiny namáčení ořechů
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 červená paprika
  • 1 pórek
  • 3 cm zázvoru (o průměru cca 1 cm)
  • 1 menší ředkev
  • 200 ml vody - na omáčku

Jak na to?

  1. Namočte kešu ořechy na 3 hodiny do lehce osolené vody. Rýži uvařte podle návodu na obalu v osolené vodě.

  2. Na suché pánvi opražte sezam a dejte si ho stranou do misky.

  3. Smíchejte ingredience na omáčku.

  4. Omyjte a nakrájejte všechnu zeleninu na nudličky, zázvor na tenké plátky. Ořechy a zeleninu postupně orestujte v pánvi na rozehřátém olivovém oleji. Nejdříve ředkev se zázvorem, poté papriku, nakonec pórek a kešu ořechy. Přidejte omáčku, promíchejte a nechte zhoustnout.

  5. Podávejte s uvařenou rýží posypanou praženým sezamem.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.