Popis
Velký přehled sirupů jsme zpracovali v Dobrotách zima 2015-2016 na straně 6-11.
Rýžový sirup: Oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Je světlý, tekutější, má poměrně nízkou sladivost.
Javorový sirup: Sirup má specifickou, celkem výraznou chuť a vůni, malinko připomíná karamel. Je sladší než cukr, ale ne tolik jako agávový sirup.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Třtinový cukr*, rýžový sirup*, pitná voda, koncentrovaná šťáva z kanadské brusinky* (klikva* [Vaccinium macrocarpon]) (10 %), javorový sirup*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Skladování
Skladujte v chladu a suchu. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C.