Popis
Oslaďte s ním křupavou granolu i švestkový jáhelník. Děti ho milují v misce s jogurtem a oříšky.
Rýžový sirup je světlý, tekutější než ostatní rostlinné sirupy a má poměrně nízkou sladivost. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni. Vyrábí se fermentací rýže. Jeho největší výhodou je jeho jemné, neutrální aroma, které neovlivňuje chuť výsledného pokrmu.
Rýžový sirup je světlý, tekutější a má poměrně nízkou sladivost. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
V Dobrotách zima 2015-2016 jsme na straně 6-11 zpracovali velký přehled sirupů a vzájemné srovnání obsahu jednotlivých cukrů.
Složení
Rýže* 80 %, pitná voda. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování
Skladujte v suchu, temnu a chraňte před teplem.