Popis
Tento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají žádné umělé pesticidy nebo hnojiva. Místo postřiků zaujímá v ekozemědělství důležité místo ruční práce, i proto jsou bio ovoce a zelenina dražší než ty konvenční. Ekologičtí zemědělci hospodaří ohleduplně ke krajině a mimořádnou pozornost věnují péči o půdu. Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Využití:
- zeleninová polévka s jáhlami - na recept na polévku z kedlubny, mrkve a jáhel se můžete podívat na našem webu
- knedlíčková polévka - recept na polévku z mrkve, kedlubny, celeru a kapusty s knedlíčky najdete v časopise Dobroty jaro 2017 na str. 22
- salát - kedlubnu můžete přidat do zeleninových salátů, chutná skvěle i v kombinaci s jablkem
- knedlo-tofu-zelo - kedlubnu využijete na způsob dušeného zelí ve veganské verzi tradičního českého pokrmu, podívejte se na náš videorecept