Miso hatcho sója 400 g MUSO

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť. Více

Hodnocení
Kód produktu 463 007
Skladem

Cena: 152 Kč  / 38,00 Kč za 100 g

  • Veganské
  • Bez přidaného cukru

Popis, složení a nutriční hodnoty

Popis

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

 

Složení

Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Alergeny

Lepek, Sója

Skladování

Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

  • Legislativní zařazení Sójový výrobek - miso.
  • Země původu Japonsko

Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.

Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal
Tuky: 6,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 11,1 g
z toho cukry: 0,6 g
Bílkoviny: 22,4 g
Sůl: 12,3 g

Zobrazit víceZobrazit méně

Hodnocení zákazníků

5/5

Hodnotili 3 uživatelé

  • recenze z heureka.cz 08. 5. 2021

    + dobrý jen díky výrobci

  • Rozálie 05. 5. 2020

    Dobrý den, též se přidávám s dotazem ohledně (ne)pasterizace výrobku. Prosím o informaci. Moc děkuji. Rozálie

  • Jana Horáková 08. 12. 2018

    Dobrý den, velmi jsem si oblíbila Vaše Miso hatcho, nedávno mi však bylo doporučeno, abych si kupovala miso zásadně ve skle, neboť miso prodávané v plastovém sáčku je pasterizované a neobsahuje tudíž žádné enzymy. Na obale jsem údaje o pasterizaci nenašla. Můžete mi prosím sdělit, jakým způsobem je vyráběno (baleno)? Děkuji Horáková

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Všechna hodnocení zákazníků (3)Sbalit všechna hodnocení Přihlásit

Související články

  • Miso pasty: jak se vyrábějí a jak je použít

    Miso pasty: jak se vyrábějí a jak je použít

    Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Je používat? Podívejte se na video!

    20.03. 2017 | Blog

  • Jak na miso polévku krok za krokem

    Jak na miso polévku krok za krokem

    V mnoha kulturách a kuchyních je běžné, že se ke snídani podává polévka. V Japonsku takto konzumují miso polévku. I kdyby takový typ snídaně nebyl váš šálek čaje, stojí tato aromatická a lehká polévka určitě za vyzkoušení.

    09.01. 2019 | Blog

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Zemědělství a medicína jsou si v mnohém podobné

    Tomáš Zídek se věnuje ekologickému zemědělství mnoho let, nejdříve jako státní úředník a odborný poradce, v poslední době také jako farmář. Vlastní malou farmu v obci Olešná v jižních Čechách a hospodaří na ekofarmě Country Life v Nenačovicích u Berouna. Luba Chlumská, šéfredaktorka Dobrot, si s ním povídala především o tom, jak vnímá zemědělství jako takové.

    Celý článek

  • Prospěšné účinky veganské stravy

    V jarním čísle Dobrot jsme se v Bioseriálu věnovali úvahám, jaké ekologické, sociální a etické souvislosti má naše volba jídla, které kupujeme. Včetně takové věci jako je schopnost uživit lidstvo. A také jsme psali o tom, jak má vypadat vyvážená veganská strava. Dnes budeme mluvit o prospěšných účincích takové stravy. Dialog na toto téma spolu vedli Luba Chlumská, šéfredaktorka Dobrot, a Robert Žižka, který se zdravé výživě a zdravému životnímu stylu věnuje od roku 1995.

    Celý článek

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.