Popis
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení
Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená SÓJOVÁ mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).Alergeny
Sója
Skladování
Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.