Miso hatcho sója 400 g MUSO

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť. Více

Hodnocení
Kód produktu 463 007
Skladem

Cena: 161,00 Kč  / 40,25 Kč za 100 g

  • Veganské
  • Bez lepku
  • Bez přidaného cukru

Popis, složení a nutriční hodnoty

Popis

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

 

Složení

Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená SÓJOVÁ mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Alergeny

Sója

Skladování

Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

  • Legislativní zařazení Sójový výrobek - miso.
  • Země původu Japonsko

Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.

Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 966 kJ / 231 kcal
Tuky: 10,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 12,7 g
z toho cukry: 0,6 g
Vláknina: 7,7 g
Bílkoviny: 18,3 g
Sůl: 10,68 g

Zobrazit víceZobrazit méně

Hodnocení zákazníků

5/5

Hodnotili 4 uživatelé

  • recenze z heureka.cz 24. 11. 2021

    + miso je vhodné pro zdravé zažívání

  • recenze z heureka.cz 08. 5. 2021

    + dobrý jen díky výrobci

  • Rozálie 05. 5. 2020

    Dobrý den, též se přidávám s dotazem ohledně (ne)pasterizace výrobku. Prosím o informaci. Moc děkuji. Rozálie

  • Jana Horáková 08. 12. 2018

    Dobrý den, velmi jsem si oblíbila Vaše Miso hatcho, nedávno mi však bylo doporučeno, abych si kupovala miso zásadně ve skle, neboť miso prodávané v plastovém sáčku je pasterizované a neobsahuje tudíž žádné enzymy. Na obale jsem údaje o pasterizaci nenašla. Můžete mi prosím sdělit, jakým způsobem je vyráběno (baleno)? Děkuji Horáková

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Všechna hodnocení zákazníků (4)Sbalit všechna hodnocení Přihlásit

Další v kategorii

Další produkty Sbalit produkty

Související články

  • Miso pasty: jak se vyrábějí a jak je použít

    Miso pasty: jak se vyrábějí a jak je použít

    Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Je používat? Podívejte se na video!

    20.03. 2017 | Blog

  • Jak na miso polévku krok za krokem

    Jak na miso polévku krok za krokem

    V mnoha kulturách a kuchyních je běžné, že se ke snídani podává polévka. V Japonsku takto konzumují miso polévku. I kdyby takový typ snídaně nebyl váš šálek čaje, stojí tato aromatická a lehká polévka určitě za vyzkoušení.

    09.01. 2019 | Blog

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Ekofarmáři - superhrdinové všedního dne

    Co dělají ekofarmáři jinak, aby ochránili půdu, vodu a živé organismy? Proč stojí za to nakupovat biopotraviny? Podívejte se na videa z cyklu Ekofarmáři - superhrdinové všedního dne.

    Celý článek

  • Jak na jedlý balkon ekologickým způsobem

    Pravděpodobně jste stejně jako my toho názoru, že biopotraviny, tedy zemědělská produkce založená na přiroze-ném pěstování rostlin a chovu zvířat bez použití umělých chemických prostředků, je správné řešení pro naše zdraví, pro zdraví půdy a krajiny. Mnoho lidí však nemá žádnou vlastní půdu a jsou tak odkázáni pouze na profesionální pěstitele a producenty biopotravin. Zde jsou naše rady a doporučení, jak si můžete vypěstovat vlastní zeleninu ekologickým způsobem i doma na balkoně nebo za oknem v truhlíku.

    Celý článek

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.