Popis
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí tradičním stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Japonci si bez miso pasty svou kuchyň nedovedou představit. Ostatně miso polévkou svůj i den začínají. Vývar s miso pastou srkají už jako první jídlo dne na snídani. Miso pastu můžete použít jako základ miso polévky, pro zjemnění jídla, ale vykouzlíte z ní i neobvyklou zálivku na salát.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
SÓJOVÉ boby*, JEČNÉ kroupy* 41,5 %, jedlá sůl mořská, voda, enzym (Aspergillus oryzae). Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíAlergeny
Lepek, Sója
Skladování
Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.