Složení
HOŘČICE žlutá*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíAlergeny
Hořčice
Skladování
Skladujte v suchu a chladu.
Hodnocení | Nehodnoceno |
---|---|
Kód produktu | 130 055 |
Skladem |
Cena: 69 Kč / 57,50 Kč za 100 g 2,64 € / 2,20 € za 100 g
Hořčice
Skladujte v suchu a chladu.
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.
Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.
CZ-BIO-002
Ořechové a semínkové máslo se samozřejmě dá koupit i hotové, a je výborné. To domácí však má něco do sebe. Můžete si ho připravovat čerstvé a třeba i takové druhy, které v obchodech nebývají.
20.05. 2019 | Blog
Jsou to hotové poklady a každé jídlo zásadně obohatí o zdraví prospěšné živiny. Navíc skvěle chutnají, takže zařadit je do jídelníčku není žádná věda. My vám představíme naše osvědčené tipy a jednoduché recepty .
01.03. 2019 | Blog
Klíčky a výhonky jsou skutečným výživovým pokladem. Obsahují velké množství vitaminů, minerálů a enzymů. Hlavně v zimě a v časném jaře je náš organizmus ohrožený nedostatečným příjmem čerstvé kvalitní zeleniny. Rostlinné klíčky představují jednoduchý a levný způsob, jak v tomto období obohatit stravu o „zelené vitaminy“.
07.02. 2019 | Blog
Proč vlastně
kupovat
BIO
V jarním čísle Dobrot jsme se v Bioseriálu věnovali úvahám, jaké ekologické, sociální a etické souvislosti má naše volba jídla, které kupujeme. Včetně takové věci jako je schopnost uživit lidstvo. A také jsme psali o tom, jak má vypadat vyvážená veganská strava. Dnes budeme mluvit o prospěšných účincích takové stravy. Dialog na toto téma spolu vedli Luba Chlumská, šéfredaktorka Dobrot, a Robert Žižka, který se zdravé výživě a zdravému životnímu stylu věnuje od roku 1995.