Polévka Miso kostky (8x10g) 80 g BIO DANIVAL

Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny. Více

Hodnocení Nehodnoceno
Kód produktu 440 019
Nedostupné

Cena: 159,00 Kč  / 198,75 Kč za 100 g

  • Bio
  • Veganské
  • Bez přidaného cukru

Popis, složení a nutriční hodnoty

Popis


Miso polévka patří mezi jeden ze základních pokrmů japonské kuchyně. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i některého druhu obilí. Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky těmto kostkám.

Miso kostky můžete použít pro přípravu základu na miso polévku nebo z nich umíchat dresing na salát nebo zjemnit rýžové či zeleninové pokrmy.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

Složení

Jedlá mořská sůl, rostlinné tuky a oleje* (bambucké máslo*, slunečnicový olej*), francouzské JEČNÉ miso* 19 % (SÓJOVÉ boby*,JEČMEN*, nerafinovaná mořská sůl, pitná voda, fermentační/fermentačné činidlo Aspergillus oryzae), škrob, mrkvový džus*/mrkvová šťáva*, koření*/korenie* (koriandr*/koriander*, pepř*/čierne korenie*, muškátový květ*/kvet*), petržel*/petržlen*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Lepek, Sója

Skladování

Chraňte před vlhkostí, teplem a světlem.

  • Legislativní zařazení Dehydratovaný výrobek - bujón.
  • Zemědělská produkce EU / Mimo EU

Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.

Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 555 kJ / 375 kcal
Tuky: 30,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 11,7 g
Sacharidy: 19,6 g
z toho cukry: 3,2 g
Vláknina: 2,7 g
Bílkoviny: 4,9 g
Sůl: 40,1 g

Zebra BIO EU BIO CZ-BIO-001

Zobrazit víceZobrazit méně

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto produktu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Další v kategorii

Další produkty Sbalit produkty

Související články

  • Miso pasty: jak se vyrábějí a jak je použít

    Miso pasty: jak se vyrábějí a jak je použít

    Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Je používat? Podívejte se na video!

    20.03. 2017 | Blog

  • Jak na miso polévku krok za krokem

    Jak na miso polévku krok za krokem

    V mnoha kulturách a kuchyních je běžné, že se ke snídani podává polévka. V Japonsku takto konzumují miso polévku. I kdyby takový typ snídaně nebyl váš šálek čaje, stojí tato aromatická a lehká polévka určitě za vyzkoušení.

    09.01. 2019 | Blog

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Ekofarmáři - superhrdinové všedního dne

    Co dělají ekofarmáři jinak, aby ochránili půdu, vodu a živé organismy? Proč stojí za to nakupovat biopotraviny? Podívejte se na videa z cyklu Ekofarmáři - superhrdinové všedního dne.

    Celý článek

  • Jak na jedlý balkon ekologickým způsobem

    Pravděpodobně jste stejně jako my toho názoru, že biopotraviny, tedy zemědělská produkce založená na přiroze-ném pěstování rostlin a chovu zvířat bez použití umělých chemických prostředků, je správné řešení pro naše zdraví, pro zdraví půdy a krajiny. Mnoho lidí však nemá žádnou vlastní půdu a jsou tak odkázáni pouze na profesionální pěstitele a producenty biopotravin. Zde jsou naše rady a doporučení, jak si můžete vypěstovat vlastní zeleninu ekologickým způsobem i doma na balkoně nebo za oknem v truhlíku.

    Celý článek

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.